Milaan met Local

Haal meer uit je bezoek aan Milaan

Lees hier wat er zoals is te doen in Milaan. Of je nu op zoek bent naar een weekendje relaxen, cultuur wilt opsnuiven of vooral praktische tips voor je verblijf wilt lezen.  
Een verzameling van verschillende artikelen over mijn favoriete restaurants, de beste plekken om te winkelen in Milaan, de enorme keuze aan musea, het gebruik van het OV, leuke rondleidingen en een bezoek aan de Dom van Milaan!

Artikelen

Parkeren in Milaan

Parkeren in Milaan

Ben je van plan met de auto naar Milaan te komen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In dit artikel meer informatie over parkeren in Milaan en alles wat daar bij komt kijken.

Lees meer »
Milaan_stadswandeling_milaan_zomer 2022001_vk

Rondleidingen en tours in Milaan

Ga mee op deze Nederlandstalige rondleiding in Milaan en leer de stad in ongeveer twee uur goed kennen! In dit artikel lees je meer over de groeps- en privétours door Milaan die ik gedurende het hele jaar organiseer.

Lees meer »
Wat te doen in Milaan bij regen

Wat te doen in Milaan bij regen

Ook als je slecht weer treft tijdens je weekend in Milaan is er genoeg te doen in de stad. Van een lekker ontbijt tot shoppen, museumbezoek tot een bezoek aan mooie foodhallen. In dit artikel een dagprogramma met tips voor wat te doen in Milaan bij regen.

Lees meer »
× Meer info!