Milaan met Local

Contact Milaan met Local

Mijn naam is Inge, en sinds 2012 woon ik in Milaan. Ik kwam hier samen met mijn man en werd verliefd op de stad. Milaan is geen makkelijke type, maar als je haar eenmaal leert kennen en de weg weet, is ze daadwerkelijk prachtig! 

Ik ben in deze bijzondere stad werkzaam onder de naam 
Milaan met Local en organiseer al enkele jaren Nederlandstalige tours door Milaan. Ik probeer tijdens de wandelingen en fietstours mijn entusiasme voor de stad te delen en je de stad beter te leren kennen en begrijpen. 

Als je nieuwsgierig bent geworden, bekijk dan het aanbod Nederlandstalige tours door Milaan. Je kunt met mij op pad gaan of een wandeling, speurtocht of stadsspel door Milaan kopen die je op eigen gelegenheid kunt doen, wanneer je maar wilt.

Maar ik kan ook een offerte maken voor het (mede) organiseren van een stadswandeling op maat, of een persoonlijk programma voor een citytrip of programma van één of meerdere dagen. 

Milaan Nederlandstalige tours
× Meer info!