Milaan met Local

Milaan ontdekken

Milaan met Local heeft een divers aanbod van Nederlandstalige stadswandelingen en tours in Milaan. Voor jong en oud, of je nu voor het eerst in Milaan bent of de stad al vaker hebt bezocht. 

Je kunt samen met mij op pad gaan voor een Nederlandstalige wandel- of fietstours door Milaan of voor een self-guiding tour door Milaan. 
Op deze pagina lees je over alle mogelijkheden.

Neem contact met mij op voor meer informatie of voor op maat gemaakte tours met Nederlandse local in Milaan. 

Milaan Nederlandstalige tours

Milaan in een Notendop

Milaan Nederlandstalige tours stadswandeling


Milaan in een notendop
is een ideale introductie op de stad en laat je kennis maken met de verschillende wijken in Milaan, van het moderne gebied rondom het Bosco Verticale, de gezellige wijk Brera tot het historische centrum van Milaan. 

Tijdens deze Nederlandstalige stadswandeling door Milaan zie je bekende bezienswaardigen en minder bekende plekken in de stad. Onderweg geef ik natuurlijk tips geven voor de rest van jullie verblijf.

Deze stadswandeling is ook family-friendly te maken met een speurtocht, wat lekkers en een kleine herinnering voor kids tussen de 4 en 12 jaar.

City Walk Leonardo da Vinci

Milaan City Walk ciao tutti Nederlandstalig Da Vinci


Welkom in het Milaan van Leonardo da Vinci! Tijdens deze City Walk ontdek je de stad door Da Vinci’s ogen. Hij neemt je mee naar het einde van de 15e eeuw waar je prachtige, bekende en minder bekende plekken in de stad ontdekt. 

De City Walk door Milaan is geschikt voor zowel gezinnen als ieder ander die Milaan op een andere manier wil ontdekken.

Koop de City Walk ‘Ontdek Milaan met Leonardo da Vinci’ op ciaotutti.nl en krijg €2,- korting op de Ciao tutti Special Milaan. Mail mij of stuur een bericht via whatsapp voor de kortingscode. 

Secret City Trail Milaan

Milaan Nederlandstalige tour Secret City Trail


In deze citygame door Milaan ga je 12 raadsels oplossen waarmee je onbekende plekken van de stad ziet en leert kennen. 

Tijdens de Nederlandstalige Secret City Trail bewonder je de belangrijkste monumenten van Milaan en enkele van hun onbekende details. Loop door sfeervolle straatjes en ga op zoek naar Romeinse ruines en bombastische gebouwen uit het begin van de vorige eeuw. 

De trail kan door iedereen gedaan worden, of je nu voor het eerst in Milaan komt of de stad al vaker bezocht hebt.

"Milaan moet je echt gaan ontdekken. Er zijn prachtige monumenten, gezellige winkelstraten, bijzondere moderne architectuur, groene parken... Ik neem je graag mee op pad!"​

Inge de Boer – Milaan met Local

Fietstour Milaan

Milaan Nederlandstalige fietstour

 
Stap op de fiets en ontdek in ruim drie uur de mooiste bezienswaardigheden van Milaan. 

Deze fietstour door Milaan met Nederlandstalige local brengt je langs de belangrijkste monumenten van de stad. Tijdens de tour zowel aandacht voor de geschiedenis van de stad, fotomomenten bij moderne architectuur en verhalen over het dagelijkse leven in Milaan.

Reserveer een fiets voor de Milan Highlights Bike Tour (Nederlands- of Engelstalig) of neem contact met mij op voor een Nederlandstalige (privé-)fietstour door Milaan.

De fietstours worden uitgevoerd door Bike The City. Vraag gerust naar mij als je graag met mij op pad wilt gaan. 

Walking Dinner Milaan*

Milaan Nederlandse tour Walking Dinner


Wil je een combinatie maken van een stadswandeling en lekker eten? Boek dan een Walking Dinner door Milaan

Je begint de avond met een aperitivo aan de gezellige Navigli, ten zuiden van het centrum. Vervolgens maak je een korte wandeling langs een aantal prachtige monumenten en door een gezellige winkelstraat.

Het hoofdgerecht bestaat uit een heerlijk bord verse pasta dat je zelf mag samenstellen. Om dit even te laten zakken loop je verder door de mooie wijk 5Vie om te eindigen in het historische centrum met een gelato op niveau. 

 

Old Milano Food Tour**

Milaan food tour Nederlands


Tijdens deze stadswandeling met Nederlandstalige local laat ik je kennis maken met de lokale (food)cultuur en tradities: verhalen die de meeste Milanesen niet eens kennen. 

Het is de ideale manier om je stedentrip in Milaan te beginnen en de stad te doorgronden.

We accepteren boekingen voor groepen van 2 tot 30 personen en kunnen, op verzoek, de tour personaliseren. 

** vanwege beperkte toegang in winkels tijdelijk niet te boeken.